Groen afvalinzameling

Verspreid in Nuenen staan 14 groenbakken die bedoeld zijn voor het tuin- en snoeiafval van onze inwoners. Dus niet voor het bedrijfsafval van hoveniers. De gemeente Nuenen heeft foto’s gemaakt en trekt daaruit de conclusie dat het aangeboden afval nooit allemaal van Nuenen kan komen, daarvoor is het teveel. We gaan als gemeente Nuenen toezien dat hoveniers hun bedrijfsafval niet legen in of bij de 14 groenbakken. Heeft u zelf een volle aanhanger snoeiafval, los dit dan direct bij de milieustraat (gratis). Helpt iemand u met uw tuin, het snoeien en het afvoeren van dit snoeiafval, geef dan uw milieupasje mee naar de milieustraat, dan is dit snoeiafval afvoeren gratis.
Laten we er samen voor zorgen dat de groenbakken een succes blijven. Samen houden we Nuenen schoon.

Reageer