Poëzieweek

Ieder jaar start de landelijke Poëzieweek in januari met Gedichtendag, hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Poëzieliefhebbers uit Nederland en Vlaanderen passen deze week gedichten toe in het leven van alledag. Voor collega’s of vrienden. Online en offline.

In 2018 is de Gedichtendag op 25 januari. De Poëzieweek duurt dan tot en met 31 januari en staat in het teken van het landelijk thema Theater.
Het Dichterscollectief Nuenen organiseert op Gedichtendag, in samenwerking met Bibliotheek Dommeldal en Cultuur Overdag, een mooie poëzie-avond in de Bibliotheek aan de Jonkheer Hugo van Berckellaan . Op donderdagavond 25 januari, van 19.30-22.00uur.

Met het kleurrijke schilderwerk van Marianne Schellekens als decor, dragen de dichters voor uit eigen werk. Sommigen met het thema Theater, anderen weer met onderwerpen uit het leven van alledag.

Dichters die graag voordragen, luisteraars die van poëzie houden en andere belangstellenden zijn hartelijk welkom, na aanmelding via: Klaas de Graaff, klaas.de.graaff@onsnet.nu

Toegang, met thee en/of koffie is gratis. Voor andere drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.

1 reactie "Poëzieweek"

Reageer