Bonte avond CV de Wetters

Op zaterdag 20 januari en vrijdag 9 februari 2018 organiseert CV de Wetters weer 2 Bonte avonden met tonproaters, Rob Scheepers(Helmond), Arjan Compen, Hans Verbaanschot, Alex Wintermans en Giel van Erp. Verder zijn er optredens van Tadaa, Har en Bar, Qukske dur Bai, ook onze eigen Spetters van de Wetters, oud Prinsen, dames v.d. raad van 11 en de Wettertetters zijn weer van de partij. Kortom een avondvullend programma vol humor en entertainment wat u zeker niet mag missen.

Plaats, tijd en kosten

Dit alles vindt plaats in onze Residentie Sjâtoo Sjapoo aan de Koppel te Nederwetten. De avond begint om 19.40 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur.
Kaarten à 12 euro zijn verkrijgbaar bij Rianne Verhoeven Tel: 06-13700648 en in de kantine van RKVV Nederwetten.

Reageer