Dubbel verlies voor selectie NKV in Best

In de dubbelwedstrijd tegen DKB heeft NKV selectie geen beste indruk achtergelaten. Was het bij het tweede team een tegenvallende score van slechts 8 maal waarbij de tegenstander er 10 wist te scoren, het vaandelteam leidde een gevoelige nederlaag door er 30 door te laten. Dat geeft een nieuwe dimensie aan open verdedigen. De 17 scores uit eigen handen geven een positieve draai, immers de ontwikkeling laatste weken waren dat het scorend vermogen tegen viel. Wel opmerkelijk dat het rendement in het score pas omhoog gaat als de druk van de ketel is.
Met het kerstreces in het vooruitzicht is er een periode van bezinning. Waar kunnen we elkaar op aanspreken, hoe kunnen we elkaar op scherp zetten? Pas op 7 januari is de volgende wedstrijd, tegen de groenhemden uit Veldhoven, koploper op dit moment. Tot die tijd focus op scoren en het open verdedigen vertalen naar minder doelpunten tegen.

Reageer