Sunny Blues: Thomas Toussaint Band

Normaal op de zondagen, maar nu is er op zaterdag 23 december Blues in Nuenen. Op het bluespodium in Café Schafrath, staat de Thomas Toussaint band. Een band die zeer hard gegroeid is in de NL Blues scene. Een band met frontman Thomas Toussaint die de “best Dutch harmonica player award” in 2016 won en dit jaar op vele grote podia heeft gestaan. Top band dus weer in Nuenen en die zal de blues liefhebber weer ruimschoots plezieren.
De band speelt goed toegankelijke blues met ontembare gedrevenheid en op een manier waarop het bedoeld is. Toch schuwen ze niet om hun eigen interpretaties er aan toe te voegen. Van slow naar swingend. Een ding is zeker, de aanloop naar Kerst kun je niet beter beginnen.

Datum: 23 dec 2017
21.00 uur. Entree gratis
Locatie: Cafe Schafrath, Park 35 Nuenen

Reageer