Dierenrijk zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Dierenrijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife verschillende rondleidingen, kinderfeestjes en themadagen in het park te organiseren.

Opleiding
Stichting Wildlife verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een opleiding zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in Dierenrijk. Op dit moment is Stichting Wildife vooral op zoek naar mensen die op woensdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag beschikbaar zijn.

Informatiebijeenkomst
Op zondag 7 januari 2018 om 10.30 uur a.s. is er voor enthousiaste geïnteresseerden een informatiebijeenkomst in Dierenrijk. Voor meer informatie of aanmelden: cursuscommissie@hotmail.com

Reageer