Levende kerststal

Op 17 december is de feestelijke opening van de levende kerststal bij Boerderij de Krakenburg, met medewerking van swingende live bands; ‘Wa’n klank’, ‘Cover it up’ en ‘Zo mar wa’.
Weet jij nog waarom Jozef en Maria op zoek waren naar een slaapplaats of waarom Kerst een feest is? Wil je nog een keer genieten van het kerstverhaal? Kom dan luisteren, kijken en meebeleven bij het kerstspel, wat door de cliënten van Zorgboerderij de Krakenburg wordt gespeeld, op 17 december aanstaande. Het kerstspel start vanaf 13:30 uur de Herberg is geopend om 13:00 uur.
Na afloop van het kerstspel is er vanaf 15:00 uur live muziek van twee cover-bands ‘Cover it up’ en ‘Zo mar wa’. We nodigen u uit om er samen een gezellige, sfeervolle en swingende middag van te maken. (entree is gratis).
Wanneer u de kerststal op een ander moment wilt bezoeken, bent u van harte welkom. De kerststal is tot en met 30 december geopend tussen 11:00 uur en 16:00 uur (met uitzondering van maandagen en 1e kerstdag dan is de kerststal gesloten). Adres: Olen 50 te Nuenen.

Reageer