Quiltartikelen in kerstsfeer

Op zaterdag 9 december 2017 van 13-16 uur bent u van harte welkom in het mooie Van Gogh Kerkje, Papenvoort 2A in Nuenen.Gedurende de maand december is het Van Gogh Kerkje in kerstsfeer versierd. Aanleiding om een verkoop van quiltartikelen, ook in kerstsfeer, te organiseren. De artikelen zijn gemaakt door de Nuenense quiltgroep, die quilts maakt en weggeeft aan tehuizen in Oost-Europa. Met de opbrengst van deze kerstverkoop kan er weer materiaal voor nieuwe quilts gekocht worden.
De laatste maanden is er door de quiltgroep van 25 dames hard gewerkt om van kerststoffen mooie artikelen te maken.
Er worden aangeboden o.a. kransen, kussens, kleedjes, tafellopers, versieringen voor in de boom en in huis, kleine wandkleden en ook een paar eenpersoonsquilts in kerstsfeer.

Voor informatie kunt u terecht bij Geke Weerman, 040-283 7169.

Reageer