Uitgifte kaarten Nieuwjaarsconcert provincie

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten aan. Ook dit jaar worden deze concerten gegeven door de philharmonie zuidnederland op de eerste zondag van het nieuwe jaar, 7 januari 2018 . De uitgifte van de gratis kaarten voor de twee concerten start op donderdag 30 november.

Sinds jaar en dag luidt philharmonie zuidnederland het nieuwe jaar in met een keur aan even vrolijke als opwekkende muziek. Deze keer staat de feestelijke muziek van onder anderen Berlioz, Tsjaikovski en uiteraard Johann Strauss jr. op het programma. De jonge, talentvolle Helmondse sopraan Laetitia Gerards (24) is de soliste tijdens dit vrolijke concert om het nieuwe jaar in te luiden. Het orkest staat onder leiding van Jamie Philips.

Het programma:
Berlioz Ouverture Le carnaval romain
Dvorák Uit Rusalka: Lied aan de maan
Strauss jr. Morgenblätter
Rossini Uit Il barbiere di Siviglia: Una voce poco fa
Respighi Uit La boutique fantasque: Tarantella
Tsjaikovski Capriccio Italien

De concerten om de start van 2018 te vieren, worden beide gegeven in het Provinciehuis in ’s- Hertogenbosch, om 14.00 uur en om 19.00 uur. Voorgaande jaren waren ook concerten in Tilburg en Breda, dit jaar heet de provincie alle gasten welkom in het provinciehuis aan de Brabantlaan in ’s-Hertogenbosch.

Uitgifte
De kaartuitgifte voor beide concerten start op donderdag 30 november. Kaarten zijn vanaf 11.00 uur te bestellen via telefoonnummer: 073 – 850 7552 of via de website www.perron-3.nl/nieuwjaarsconcert. Per persoon kunnen maximaal twee kaarten worden gereserveerd.

Reserveren is alleen mogelijk via Perron 3, niet bij provincie of philharmonie.

Meer informatie over de inhoud van het concert vindt u op www.philharmoniezuidnederland.nl,

Reageer