Sinterklaas dobbelspel bij WLG

Oh kom er eens kijken….
…..Wat ik bij de WLG in mijn pakjes vind. Vier december kun je het ontdekken tijdens het Sinterklaas dobbelspel in D’n Heuvel in Gerwen. Een gezellige middag met een vrolijk spel. Wat is de bedoeling? Iedereen die komt neemt drie cadeautjes mee, iets gekocht, zelfgemaakt of iets nieuws dat je nog hebt liggen. Misschien deed je vorig jaar al mee en heb je toen iets gekregen dat je toch niet zo leuk vindt, dit is je kans om er van af te raken. Je leuke of grappige cadeautjes moeten ingepakt zijn in Sinterklaaspapier. We gaan er om dobbelen, via opdrachten kun je proberen een cadeautje te bemachtigen en dan nog zien te behouden. Het zou zomaar een spannende strijd kunnen worden, maar ik denk vooral leuk! Het spel start om 14 uur en zal tot ongeveer 15.30 à 16 uur duren.
Je hoeft niets te betalen, alleen je drie cadeautjes meenemen, de WLG vult de stapel cadeautjes zelf nog aan. Opgeven hoeft ook niet, je mag gewoon binnen aanschuiven. Tot 4 december allemaal!
Ook Sinterklaas vieren we bij de WLG! Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer