Computercafé

Op 30 november is er een presentatie over het ‘Fotoalbum met Levensverhaal’. Een fotoalbum met teksten is een ideaal medium om een levensverhaal van uzelf of van familieleden vast te leggen. Samengevoegde foto’s en teksten leveren een mooi en blijvend document op. Het Computercafé laat zien hoe u dit maakt.

7 december: Slimmer zoeken
Alles wat we niet meteen weten proberen we op te zoeken in Google.
Een zoekopdracht in Google geeft echter een overdaad aan antwoorden. Hoe zorgen we er voor dat we het gewenste antwoord krijgen?

14 december: 
Veilig werken met uw computer
Ga op een veilige manier om met Windows 10. Belangrijk hierbij zijn o.a. het gebruik van WIFI, het surfen op internet, het ontvangen van e-mail en het opslaan van gegevens in de cloud. Het Computercafé laat zien wat wel en wat niet veilig is.

21 december: 
Handige Android apps
Voor tablets en smartphones bestaan er inmiddels meer dan 2 miljoen apps. Welke van deze apps zijn voor ons nuttig of leuk? Wat kunnen we bv gebruiken om te communiceren en te navigeren? Het Computercafé geeft u wat tips hierin.

Reageer