Een masker van klei

Niet één maar twee keer knutselen bij de WLG in Gerwen. Je mag namelijk in twee middagen een masker van klei komen maken. Op 20 november van 15.30 uur tot 17 uur, ga je het masker kleien. Je kunt het zo gek of mooi maken als je zelf wilt. Brilletje? Snor? Piercings? Of je geeft hem of haar een hele grote neus, je kunt natuurlijk ook prachtige grote ogen maken of een enorme heksenwrat. Wat jij maar bedenkt. Wij zijn benieuwd!
De tweede keer is 11 december, dezelfde tijd. In de tussentijd is jouw masker gebakken in een keramiekoven. Nu ga je je masker verven. Het gezicht krijgt dus kleur en ook nu zijn we weer benieuwd wat jij daarvan zal maken. Deze twee middagen worden begeleid door Jacobi, Marijke en Joke en zullen plaatsvinden in D’n Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar. De kosten voor de twee keer zijn €6,00. Geef je vandaag nog even op per email zodat we weten hoeveel kinderen er komen.
Leuk voor alle leeftijden, de activiteiten van de werkgroep leefbaarheid Gerwen, kortom de WLG! Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer