Sinterklaasfeest op Sinterklaashof

18 November is het weer zover, Sinterklaas en zijn gevolg arriveert weer in Nederland. En zoals altijd heel erg spannen voor de kleintjes maar ook voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s! Want wat is er het toch een gezellig feest om samen te vieren. Je schoen zetten, cadeautjes krijgen en liedjes samen zingen. En dan ’s morgens kijken of Sint en Piet ’s nachts langs zijn gekomen om iets in je schoen achter te laten. Met als hoogte punt de verjaardag vieren van Sinterklaas in de vorm van pakjes avond of middag.
Sinterklaasfeest vieren op Sinterklaashof (Weverkeshof) sluit helemaal aan bij deze huiselijk sfeer. De gezellige huiskamer is helemaal versierd en er is een slaapkamer voor Sint en Piet ingericht. Amerigo komt ook logeren maar we weten dit jaar niet zeker of hij er iedere dag zal zijn. Sinterklaashof is laagdrempelig en richt zich op de allerkleinste. Iedere dag zijn er Pieten aanwezig om met de kleintjes te spelen en te tekenen. Een combinatie met even naar de dieren van de boerderij te gaan kijken is natuurlijk ook heel bijzonder en aan te raden.
Vanuit Sinterklaashof worden er al zo’n dertig jaar, brieven die de kinderen aan Sinterklaas sturen, beantwoord. Vele duizenden brieven weten ons te bereiken. Stuur een mooie brief of tekening met ingesloten een postzegel naar Sinterklaashof Postbus 368 5670 AJ Nuenen en je krijgt een persoonlijke brief van Sinterklaas terug.

Op woensdag-, zaterdag-, en zondagmiddag is Sinterklaas van 14.00- tot 16.30 uur aanwezig. Op alle andere dagen zijn er altijd Pieten aanwezig. Ook al op zaterdag 18 november en op zondag 19 november. Op zondag 19 november zijn er ook al Pieten op Sinterklaashof. Zeker voor de aller jongste is het dan erg prettig om naar Sinterklaashof te gaan omdat het minder massaal is.
Omdat we ook scholen op bezoek krijgen zijn we in de ochtenden voor het publiek gesloten.

De openingstijden zijn
Maandag, Dinsdag en Donderdag van 14.30- tot 17.00 uur
Woensdag en Vrijdag van 12.00- tot 17.00 uur
Zaterdag en Zondag van 10.00- tot 17.00 uur
Op donderdag 30 november is vanwege een besloten groepsbezoek Sinterklaashof voor het publiek gesloten.
Voor meer informatie kijk op www.sinterklaashof.nl bezoek adres is jhr. Hugo van Berckellaan 5 Nuenen.

Tot ziens op Sinterklaashof en zoals altijd is de toegang gratis!

Reageer