Kaartverkoop concert ‘Rodion Trio’ gestart

In seizoen 2017/2018 organiseert Cultuur Overdag drie concerten klassieke kamermuziek. De concerten worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Muziek in Huis. Deze stichting wil via concerten met klassieke muziek de kwaliteit van leven van ouderen en zieken verhogen. Jaarlijks organiseert zij meer dan 600 kamerconcerten uitgevoerd door professionele ensembles. De directeur van stichting Muziek in Huis zal hun eerste concert in Nuenen, persoonlijk komen openen.
Het eerste concert vindt plaats in de Raadszaal van Het Klooster op vrijdag 24 november (aanvang: 15.00 uur) en wordt verzorgd door het Rodion Trio. Dit ensemble brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Gluck, Mozart, Tsjaikovski, Liszt en Rossini. Een toegangskaart kost € 7,50 p.p. (inclusief een kopje koffie/thee na afloop van het concert) en is op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster of via de website van Cultuur Overdag (www.cultuuroverdag.nl). Op de website is ook het volledige concertprogramma te bekijken.

Reageer