Informatie avond over Veiligheid en Afval

Woensdag 8 november om 19u30 organiseert buurtvereniging BOA-Nuenen in De Dassenburcht de 2e informatie avond van dit seizoen.Deze avond zal worden verzorgd door Gemeente Nuenen met de volgende onderwerpen:

Veiligheid in de gemeente Nuenen: samen (door)werken aan veiligheid.

Hoe zorgt de gemeente Nuenen ervoor dat het veilig is in de gemeente? Dat wordt in het eerste deel van dit onderwerp besproken. Er worden verschillende (veiligheids)thema’s behandeld, zoals:
• Hoe komt het veiligheidsbeleid tot stand?
• Hoe staat het eigenlijk met de veiligheid in Nuenen?
• Wat is de rol van de gemeente en de betrokken partners?

Het tweede deel van de presentatie zal gegeven worden door Wijkagent Fer Engelen. Hij neemt jullie mee langs verschillende onderwerpen, zoals: de verschillende vormen van criminaliteit, de criminaliteit in Nuenen, en ouderen en veiligheid.

Afval scheiden in de gemeente Nuenen: uw bijdrage aan een Afvalloos Nuenen
De medewerker Afvalbeleid van de gemeente Nuenen neemt u mee in de wereld van het huishoudelijk afval. Eigenlijk hebben wij geen afval maar grondstof. Aan bod komen zaken als wat doet de gemeente om de scheiding van afval in Nuenen te stimuleren. Hoe kunnen wij u helpen om het scheiden van afval nog makkelijker te maken. Wat scheidt u allemaal aan huis en wat kan er bv. (gratis) naar de milieu straat.
De presentator gaat ook in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van huishoudelijk afval. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Deze info avond vindt plaats op woensdag 8 november a.s. in De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, Nuenen. De aanvangstijd is 19u30. Ook niet-leden zijn welkom, maar vragen we om een kleine bijdrage (€ 1.50) in de kosten. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Wilt u meer informatie dan kan dit via info@boa-nuenen.nl.

Reageer