Blues: Ramblin’ Dog

Zondag 29 okt presenteert akoestische bluesband Ramblin’ Dog haar debuut CD “We Will Voodoo You” in Café Schafrath te Nuenen. De 4 illustere heren uit Nuenen en Eindhoven wonnen in 2016 de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge en worden sindsdien serieus genomen in de Nederlandse Blues-scene. De CD met 13 nummers (waarvan 12 van eigen hand) heeft al goede recensies ontvangen en wordt verrassend genoemd onder het andere zware blues geweld.

En het is ook een echte live band. Het repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten in verschillende stijlen en is dus lekker gevarieerd. De vier muzikanten hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende, maar bovenal gepassioneerd gespeelde blues-songs.
Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en de behoefte om te dansen!
Sunny Blues Nuenen organiseert blues optredens in samenwerking met Café Schafrath te Nuenen en deze zijn altijd gratis te bezoeken. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Zie website www.sunnybluesnuenen.nl.

Datum: 29 okt 2017
16.30 uur. Entree gratis
Locatie: Cafe Schafrath, Park 35 Nuenen

Reageer