Kinderworkshop vilten

Reserveer alvast in je agenda: maandag 30 oktober, van 15.30 tot ongeveer 17.00 uur. De mountainbikeworkshop, georganiseerd door de WLG, is nog niet eens geweest of er wordt al weer een leuke workshop voor kinderen georganiseerd. Dit keer wordt het een watrustigere activiteit, we gaan namelijk iets maken van vilt!
Weet je dat je van vilt heel veel leuke dingen kunt maken? Een telefoonhoesje bijvoorbeeld, of een tasje of een kleurrijke steen die toch zacht is.
Je mag het bij ons komen doen, op maandag 30 oktober van 15.30 uur tot ongeveer 17 uur in D’n Heuvel, Heuvel 11 Gerwen. Je wordt natuurlijk geholpen door mensen die al heel goed overweg kunnen met vilt. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en de kosten zijn €2,00. Wil je meedoen geef je dan wel even voor 28 oktober op.
We hopen jullie te zien, vergeet je niet aan te melden bij de WLG! Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer