Mountainbiken voor de jeugd

Op zondag 29 oktober wordt er een mountainbike workshop gegeven in de bossen rondom Gerwen. Onder leiding van ervaren mountainbikers leer je de nieuwste technieken en vaardigheden. We vertrekken om 10 uur gezamenlijk vanaf D’n Heuvel. Heuvel 11 in Gerwen. Rond 12.30 uur zullen we daar weer terugkomen.
Deze activiteit is bedoeld voor jeugd tussen de negen en vijftien jaar. Het is geschikt voor beginners en al wat gevorderden. Een helm is verplicht, die kun je ook bij ons huren net als de fiets. Wel even aangeven als je je opgeeft.
Heb je zelf een fiets en een helm dan kost deelname €4,00. Wil je een fiets en helm huren dan zijn de kosten €15,00. Je kunt je opgeven via de website. Doe dit wel voor 24 oktober!
Je fanclub kan je komen aanmoedigen halverwege de Mikboomweg (op het oude hondenterrein). We zijn benieuwd naar jouw skills, kom je ze laten zien?
Jezelf aanmelden of wil je meer Informatie over de WLG kijk dan op de website www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer