Film én klassieke muziek bij Cultuur Overdag

In de herfstvakantie wordt op donderdagavond 19 oktober (19.00 uur) in Het Klooster de geweldige film ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ vertoond.Het verhaal begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een Niemagie (Amerikaans voor Dreuzel), een magische koffer en het ontsnappen van een aantal fabeldieren.

Op maandagmiddag 23 oktober (14.00 uur) kan worden genoten van klassieke muziek in Het Klooster. Dan speelt Trio Estro hun concert ‘Jaargetijden’. Het programma staat in het teken van de volgende drie componisten: Antonio Vivaldi, Pjotr Iljitsj Tchaikovski en Astor Piazzola.
De Russische musici studeren op het staatsconservatorium Rimski-Korzakov in St. Petersburg. Op diverse nationale en internationale muziekconcoursen en kunstfestivals heeft het trio zich al weten te onderscheiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over de activiteiten op www.cultuuroverdag.nl Toegangskaarten zijn op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster en via tickets.cultuuroverdag.nl

Reageer