Hedde gij da gezeet gehad……..?

Hoe ist meugelik. Minde da werkelijk woar? Hedde gullie ut nie gezien dan? Jazeker het sein dat er weer een nieuwe hoogheid is gevonden in Gerwen bij CV De Narre-Kappen is gegeven. Op zaterdagmiddag 7 oktober werd middels, het misschien wel traditie aan het worden, “witte rook” kenbaar gemaakt dat hij of zij zich aan het voorbereiden is op weer een top carnavalsjaar, zodat het allemaal weer op rolletjes zal kunnen gaan verlopen. Traditiegetrouw was er natuurlijk de vis (3 stuks?) en waren diverse actieve speurders al helemaal op de hoogte en zeiden ze precies te weten in welke hoek ze moesten zoeken om erachter te komen wie er het komende jaar zal gaan regeren over het Narre-gat.

Natuurlijk is het voor Prins VinZZ en zijn Prinses GlitZZ en Hofdame GlamZZ een prachtig carnavalesk jaar geweest waarin zij uiteraard samen met Jeugdprins Juventa, Jeugdadjudant Penalta en Jeugdprinses Danza met veel enthousiasme over het Narre-gat hebben geregeerd, en hun motto “we lopen de deur plat in het Narre-gat!” zeker eer aan gedaan hebben. Maar het wordt weer tijd dat er een nieuwe prins(es) bekend zal worden gemaakt.

Hiervoor zullen in de Nuenense media wekelijks aanwijzingen volgen om het iedereen wat makkelijker te maken, of zullen we zeggen juist op het verkeerde been te zetten, om te raden wie de dorstlustige hoogheid van het komende jaar zal gaan worden.

De eerste aanwijzingen voor het nieuwe seizoen zijn:
Vandaag is rood
Het is geen losse flodder

Bij deze dus de uitnodiging aan alle strante mennekes en vrouwkes van Gerwen om de volgende weken alle aanwijzingen nauwlettend in de gaten te houden. Noteer in ieder geval alvast 25 november in de agenda want dan kan iedereen tijdens het jaarlijkse prinsenbal van CV de Narre-Kappen getuigen zijn van de onthulling van de prins(es) van het komende carnavalsjaar.

Reageer