Voorbereidingen Sinterklaas Weverkeshof

De zomervakantie is weer voorbij en de herfstvakantie staat voor de deur. Pepernoten en chocoladeletters zijn alweer gesignaleerd in de diverse winkels. En achter de coulissen wordt alweer hard gewerkt aan de voorbereiding van het Sinterklaasfeest op Weverkeshof wat ten tijde van de Sinterklaasperiode Sinterklaashof heet. Sinterklaashof, waar Sint al 30 jaar komt logeren en waar hij al 30 jaar de brieven beantwoord die de kinderen naar hem opsturen. Het Sinterklaasteam is weer bij elkaar geweest om alle voorbereidingen door te nemen. Dankzij het team lukt het ons ieder jaar weer om de organisatie van dit mooie feest voor elkaar te krijgen. Weverkeshof omtoveren naar Sinterklaashof, de kleding van Sint en Piet op orde, planning maken voor de vrijwilligers die al deze dagen meedraaien en nog veel meer!

Scholen op bezoek
Wist U dat U met scholen op afspraak bij ons op visite kunt komen? De eerste scholen hebben zich al aangemeld. Denkt U als school om ook bij ons op visite te komen? Wees er snel bij en meld U aan! Dit kan via onze website www.weverkeshof.nl

Vrijwilligers en donateurs
Om dit alles mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van veel vrijwilligers en donateurs. Wij zijn vooral op zoek naar mensen die op doordeweekse dagen, in de rol van Piet, bij ons willen komen helpen. Denk je nu dat is iets voor mij, meld je aan op onze website en we nemen contact met U op.

Brieven aan Sinterklaas
Al sinds 30 jaar komen alle brieven, gericht aan Sinterklaas, op Sinterklaashof aan. Een heel team van schrijvers, onze schrijfpieten, staan klaar om al deze brieven met een persoonlijke noot te beantwoorden. Het adres is Sinterklaashof Postbus 368 5670 AJ Nuenen. Zorg er altijd voor dat er een postzegel is bijgesloten. Deze wordt gebruikt voor het antwoord.

Kijk op onze website www.weverkeshof.nl

Reageer