Sunny Blues Nuenen presenteert: D.C. Dedly’s

Het blues seizoen najaar 2017 gaat weer van start in Café Schafrath. Op zondagmiddag 8 oktober staat de band D.C. Dedly’s vanaf 15.30 uur op hét blues podium van Nuenen. Deze band, uit het oosten van Brabant, was een van de finalisten tijdens de Dutch Blues Challenge 2016 en brengen veel zelf geschreven muziek. Songs over Whisky, vrouwen en hun reiservaringen door het zuiden van Amerika. Het is niet alleen blues, maar ook Americana, Roots, Country en Rock worden ten gehore gebracht. Een echte live band die er voor zorgt dat de luisteraar en kijker onderdeel wordt van de band! Dit mag u niet missen.

Sunny Blues Nuenen organiseert blues optredens in samenwerking met Café Schafrath te Nuenen en deze zijn altijd gratis te bezoeken. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Zie website www.sunnybluesnuenen.nl.

Datum: 8 okt 2017
15.30 uur. Entree gratis
Locatie: Cafe Schafrath, Park 35 Nuenen

Reageer