Ontmoetingsdag veteranen

Op 1 oktober organiseert De Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost de traditionele regionale ontmoetingsdag. Dit jaar wordt deze bijzondere dag gehouden in “de Fonkel” te Helmond. De insteek van deze regionale ontmoetingsdag is dan ook om veteranen elkaar, en burgers te laten ontmoeten in een gezellige en muzikale omgeving.

Met als thema ‘ Elkaar Ontmoeten’ staat deze regionale ontmoetingsdag open voor iedereen.
De regionale ontmoetingsdag wordt gehouden in en bij de Fonkel (Prins Karelstraat 131 5701VL te Helmond) en start om 13:00 uur. Discotheek ‘Satisfaction’ zal zorgen voor de muziek. Ook de bekende ladies met power 4FUN zullen optreden samen met hun big band. Verder is er een marktplaats met diverse stands. Om 17:00 uur komt er een einde aan het programma.

Veteranen uit Brabant Zuid Oost die oude makkers weer willen ontmoeten, kom naar deze ontmoetingsdag. Aanmelden kan op het mailadres van de secretaris nl: secretaris@svbzo.nl. En inwoners die veteranen een warm hart toedragen zijn natuurlijk van harte welkom. Eventuele vragen graag zenden naar het e-mailadres: secretaris@svbzo.nl.

Reageer