Gaat u mee op reis?

Gaat u op 18 september mee naar Madagaskar! Maar u hoeft gelukkig niet net als Lola Braun een hele dag te reizen om er te komen. Lola Braun gaat ons alles vertellen over haar mooie reis naar dit bijzondere land. Ook zal ze veel beeldmateriaal laten zien. Madagaskar ligt 400 km uit de oostkust van Afrika en heeft een bijzondere flora en fauna. Er komen dieren voor die nergens anders ter wereld voorkomen. Er leven verschillende bevolkingsstammen geheel op eigen wijze. Er is weinig toerisme, dus een land dat nog authentiek is. Ze neemt je mee door de bergen, de regenwouden en de droge steppen. Wil je meer horen of zien over Madagaskar kom dan luisteren naar Lola in D’n Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen, maandag 18 september om 14 uur. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. De koffie en thee is vanaf 13.30 uur al warm.

Zet ook alvast in je agenda: 25 september mogen de kinderen tussen de vijf en acht jaar een hippe vogel komen knutselen. Op 2 oktober kun je samen met Marloes de Kok een krachtsteen schilderen en 8 oktober zal de creatieve markt weer plaatsvinden. Hier zullen mensen uit de regio hun creatieve creaties tonen en verkopen. Je kunt deelnemen aan workshops en kijken naar presentaties.

Voor meer informatie of vragen over de WLG en de activiteiten zie de website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Ook bellen kan naar: 06-41102625.

Reageer