Start seizoen voor selectie NKV

Komend weekend begint de korfbal competitie weer, te beginnen met de eerste helft van de veldcompetitie. Op zaterdag voor de jeugd, en op zondag voor de selectie en NKV 3. Op 5 september begonnen de voorbereidingen voor de spelers en de staf van de selectie van NKV. Heel wat trainingsuren zijn er verstreken, waarbij gewerkt werd aan individuele ontwikkeling maar zeker ook aan het samenspel en het wennen aan de nieuwe dynamieken in de groep.
Om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen heeft de selectie van NKV samen met NKV A1 een toernooi in Hoboken (Antwerpen) bezocht. Tijdens de zaterdag op dit trainingsweekend stonden groepsopdrachten centraal en werd er licht getraind waarbij de focus lag op de afronding. Zondag mochten zowel de selectie van NKV als NKV A1 wedstrijden spelen op het internationale toernooi in Hoboken.

Als laatste horde in de selectieprocedure voor NKV 1 en NKV 2 werd afgelopen zondag, 27 augustus, de voorbereidingsdag van PSV in Eindhoven bezocht. Op deze warme dag speelden NKV 1 en NKV 2 samen 4 wedstrijden, die ervoor zorgden dat coach Ferry Visser aan het einde van de dag beslissingen kon maken met betrekking tot de verdeling van de spelers over NKV 1 en NKV 2.

Voordat de competitie komend weekend van start zal gaan oefenen NKV 1 en 2 donderdagavond 31 augustus om 20:30 tegen DSC 3 en DSC 4. Supporters zijn ook hier van harte welkom om de selectie aan te komen moedigen.

Zondag 3 september speelt NKV 2 in Oud-Gastel tegen Juliana 3, en NKV 1 in Schijndel tegen KVS ’17 1. Het weekend erna staat de selectie klaar op het Wettenseind om de eerste thuiswedstrijden van het seizoen te gaan spelen. Graag zien we ook dit jaar weer zoveel mogelijk supporters langs de lijn om NKV aan te moedigen!

Reageer