Verenigingen presenteren zich via de LON

Net als vele andere verenigingen heeft ook de Lokale Omroep Nuenen (LON) zich ingeschreven als deelnemer aan de verenigingenmarkt op 10 september a.s. En net als alle verenigingen wil ook de LON zich profileren. We denken dat het beste te kunnen doen door de deelnemers de mogelijkheid te bieden zich te presenteren via de camera van onze omroep.

Deze mogelijkheid wordt geboden op 10 september tijdens de openingsuren van de markt. De opname wordt gemaakt voor de kraam en zal bestaan uit een mix van vragen van onze redacteur en de eigen inbreng van de club of vereniging. Het resultaat is een item van enkele minuten dat nog dezelfde dag of op een later tijdstip wordt uitgezonden.

Aanmelden
Als men deze mogelijkheid gebruik wilt maken dan kan men zich hiervoor tot 1 september a.s. opgeven via het volgende mailadres: info@omroepnuenen.nl

We verzoeken u de volgende gegevens aan te leveren:
Naam Vereniging:
Contactpersoon:
E-mail:
Telefoon:

De opnames worden gemaakt in volgorde van aanmelding.

Is een opname op 10 september niet meer mogelijk dan kan de LON dit, in overleg met de vereniging, ook nog in een later stadium doen op een af te spreken locatie.

Voor vragen: info@omroepnuenen.nl

1 reactie "Verenigingen presenteren zich via de LON"

Reageer