Kermis in Nuenen van 7 t/m 11 juli

De kermis komt naar Nuenen. De kermis staat rondom het Park en draait vanaf vrijdagmiddag 7 juli tot en met dinsdag 11 juli. De drie Nuenense gilden, het St. Catharinagilde Nuenen-Boord, het St. Annagilde Nuenen-dorp en de St. Antoniusschutterij Eeneind-Opwetten, komen vergezeld van Brassband De Vooruitgang op zaterdagavond traditiegetrouw bij burgemeester Houben officieel “de kermis aanzeggen”. Daarna maken wij een rondgang over de kermis.

Het programma voor zaterdag 8 juli a.s. luidt als volgt:
18.45 uur: Vertrek van de St. Antoniusschutterij, het St. Annagilde, het St. Catharinagilde en Brassband “De Vooruitgang” vanaf naar de voorzijde van het gemeentehuis aan de Papenvoort;
19.00 uur: “Officiële aanzegging van de kermis 2017 aan de burgemeester door de Hoofdman van St. Antoniusschutterij Eeneind-Opwetten en het brengen van de vendelgroet;
– toespraak door burgemeester;
– muzikaal intermezzo door Brassband “De Vooruitgang”.
19.20 uur: Vertrek voor de rondgang over de kermis waarbij via het Vincent van Goghplein (Divaplein) aangelegd wordt in het centrum van Nuenen.

Voor de kermisdagen is het volgende programma opgesteld:
Vrijdag 7 juli: Kermis open: 14.30 uur

Zaterdag 8 juli: Kermis open: 13.30 uur
19.00 uur: · Officiële aanzegging van de kermis door de gilden aan de burgemeester bij het gemeentehuis. Gevolgd door een rondgang over de kermis, onder de muzikale begeleiding van Brassband “De Vooruitgang”.

Zondag 9 juli: Kermis open: 13.30 uur

Maandag 10 juli:Kermis open: 13.30 uur
14.00 tot 16.00 uur:Een GRATIS kop koffie en een portie poffertjes voor dorpsgenoten van 65 jaar en ouder. U bent welkom bij de poffertjeskraam.
19.00 uur: “Clown Desalles” bezoekt de kermis en vermaakt groot en klein.
Dinsdag 11 juli:Kermis open: 13.30 uur
19.00 uur “Clown Desalles” bezoekt wederom de kermis en vermaakt groot en klein.

Reageer