Zomeravondfestival in Gerwen

Op zaterdagavond 24 juni a.s. wordt voor de zevende keer het Zomeravondfestival gehouden. Het festival wordt georganiseerd door de gezamenlijke Gerwense muziekverenigingen. In een gezellige sfeer vinden optredens plaats van harmonie het Gerwens Muziekkorps, drumfanfare Jong Leven, blaaskapel De Gerwense Dorpsmuzikanten, het aspirantenorkest van het Gerwens Muziekkorps en de slagwerkgroep van Brassband “De Vooruitgang”.

Het festival wordt gehouden op het Heuvelplein in Gerwen. Het festival begint om 19.30 u. en eindigt rond de klok van 24.00 u. U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje te genieten van een gezellige muzikale avond in een ongedwongen sfeer. De toegang is gratis.

1 reactie "Zomeravondfestival in Gerwen"

  • Henny van Empel - Lathouwers schreef:

    Hoi Thea, Timo mailde mij, dat je vanavond speelt. Heel veel plezier. Zie jullie wel `n keer hier op de koffie en anders bij The Jerseys. Groetjes Henny

Reageer