Vakantiesluiting Politiesteunpunt

Het politiesteunpunt in het gemeentehuis aan de Jan van Schijnveltlaan 2 in Nuenen gaat dicht tijdens de vakantieperiode. Die loopt van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus.

Bureau Geldrop-Mierlo geopend
Het politiebureau aan de Laan der vier Heemskinderen 15 in Geldrop-Mierlo blijft in deze periode wel open volgens de normale openingstijden (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur, zon- en feestdagen gesloten). Iedereen uit Nuenen kan daar ook terecht. Bij het doen van aangifte kunt u hiervoor een afspraak maken via het algemene politienummer 0900 – 8844.

Minder bezoek aan steunpunt
De afgelopen jaren heeft basisteam Dommelstroom gemerkt dat het bezoek aan het politiesteunpunt in Nuenen in de vakantiemaanden terugloopt. Er waren dagen dat er zich niet één bezoeker meldde. Daarom is er dit jaar voor gekozen om het steunpunt in de vakantieperiode te sluiten. Dit betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting werken de beschikbare agenten meer op straat. De politie rekent dan ook op het begrip van de inwoners van Nuenen. Vanaf maandag 28 augustus is het steunpunt weer geopend volgens de gebruikelijke tijden: dinsdag t/m donderdag van 10.30 uur tot 13.30 uur en woensdagavond van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Reageer