Touwtrekken over water!

Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zondag 20 augustus 2017 op het terrein bij de Oude Toren in Nederwetten. De wedstrijden zullen om 10.30 uur van start gaan. Na een aantal voorrondes met touwtrekwedstrijden over het water, moet het verliezende team aan het einde van de plaatsingswedstrijd in het water! Wie zal er dit jaar met de wisselbeker naar huis gaan? Na afloop van de wedstrijden zullen de prijzen op het touwtrekterrein uitgereikt worden. Daarna is er nog voldoende gelegenheid om, op het terrein, met een leuk muziekje gezellig na te kletsen.
Natuurlijk is ook publiek van harte welkom om dit spektakel bij te wonen! De toegang is gratis!

We zijn op zoek naar spierballen! Oftewel, touwtrekteams kunnen zich vanaf vandaag, tot vrijdag 18 augustus 2017 inschrijven via info@doennederwetten.nl.
Een touwtrekteam bestaat uit 6 touwtrekkers en 1 coach. Touwtrekverenigingen zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan in de volgende categorieën: dames, heren en jeugd tot 16 jaar. De inschrijfkosten, te betalen op de dag zelf, bedragen 20 euro voor dames en heren teams. Jeugdteams betalen 10 euro.

Meer informatie is ook te vinden op: www.doennederwetten.nl
Of stuur een mailtje naar info@doennederwetten.nl

Reageer