Workshop : ‘Kracht van symbolen’

Verlies… we krijgen er allemaal op bepaalde momenten in ons leven mee te maken. Of het nu gaat om verlies van een dierbare, verlies van een baan, een relatie… We zoeken een weg om ons verlies te verwerken. Op die weg zijn symbolen krachtige instrumenten die helpen het verlies draaglijker te maken.

WLG organiseert op 8 mei a.s. een workshop waarin je leert over de werking van symbolen en waarin je als deelnemer op zoek gaat naar symbolen die bij jou passen. Aan de hand van uitleg, visualisatie en teken-oefeningen ervaar je de kracht van jouw persoonlijke symbool. Die kracht kun je gebruiken in moeilijke tijden. De workshop wordt verzorgd door Ed van der Vight. Ed begeleidt vanuit zijn achtergrond als rouwcoach en ervaringsdeskundige mensen in het omgaan met verlies. Hij gebruikt daarbij de door hem zelf ontwikkelde methode voor integrale verliesverwerking. Hij biedt mensen concrete handvaten om hun periode van rouw draaglijker te maken.
Bij deze workshop is ook Marloes de Kok aanwezig . Zij wil bij voldoende belangstelling, en in vervolg op de workshop ‘de kracht van symbolen’, een workshop verzorgen waarbij het symbool verankerd wordt op steen. Door het symbool op een steen te schilderen maakt iedereen zijn of haar persoonlijke krachtsteen. Zie als voorbeeld de op steen geschilderde klaproos. Als u hier aan mee wilt doen kunt u dat vast doorgeven. Een datum voor deze workshop wordt nog nader bekendgemaakt.

Wanneer Waar Kosten
maandag 8 mei a.s. van 13.30 tot 15.30 uur
in D’n Heuvel, Gerwen

Er wordt een bijdrage gevraagd voor materiaalkosten van €2,00
Voor de workshop van 8 mei kunt u zich aanmelden t/m zaterdag 6 mei.
Voor meer informatie over de WLG zie de website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Telefonisch is de WLG bereikbaar via nr. 06 41102625.

Ook over andere activiteiten van WLG kunt u daar terecht . Wilt u het zich gemakkelijk maken en op tijd op de hoogte zijn van aanstaande activiteiten, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Reageer