Taizé-vesper in het Van Gogh Kerkje

Op zondag 2 april 2017 is in het Van Gogh Kerkje eerstvolgende Taizé-vesper. Nog steeds zijn we in de 40 dagentijd, nog steeds ons bezinnend over het goed, dat ons leven gegeven is, en te proberen te komen tot de essentie van het bestaan….. Wat is het, wat we nodig hebben? Wat kunnen we laten staan, wat is de essentie voor ons van de vasten tijd?

Nu we de eerste lentedagen hebben meegemaakt, wordt alles ‘lichter’.

In deze vesper kan je de tijd nemen om te bezinnen en momenten te vinden voor overdenken en mediteren. Ook zullen er een aantal mooie meditatieve liederen uit Taizé gezongen worden. Deze liederen uit Taizé zijn eenvoudig en mooi van melodie. Door deze melodieën een aantal keren achter elkaar te zingen, of door er alleen maar naar te luisteren, ervaar je verstilling en kom je tot rust. De vesper is in het sfeervolle kleine kerkje aan de Papenvoort in Nuenen en begint om 19:30u. Vooraf is er pianomuziek.

Reageer