Open repetitieavond Sincère

Op donderdag 6 april wordt ieder zangtalent vanaf 16 jaar uitgenodigd om naar de open repetitieavond van Theaterkoor Sincère in Café/Restaurant De Zwaan (tegenover de kerk in het centrum) in Son te komen.

Het koor wil verder groeien en kan daarom in elke stemgroep mensen toelaten die het leuk vinden te zingen en bij optredens wat meer te brengen dan een statisch geheel.

Van 20.15 tot 22.30 uur kun je terecht voor gezellige en inspirerende lessen van de dirigent Mario Lamers. Met name worden jongens, guys, knullen, kerels en stoere mannen gevraagd om sfeer te komen proeven. Je zult merken dat de Sincére-mannen ook best goed bij stem zijn en uiteraard de nodige aandacht krijgen van het vrouwvolk bij de club. Door wekelijks de repetities te bezoeken en deze thuis met de oefenbanden van de site alvast voor te bereiden kan iedereen ons repertoire onder de knie krijgen.

Kom geheel vrijblijvend maar eens kijken! Sincére bestaat in 2019 vijftig jaar en start momenteel met de voorbereidingen van een fantastisch jubileumoptreden dus is dit hét moment om in te stappen. Meer informatie over Sincère vind je op www.theaterkoorsincere.nl .

Nieuwe dirigent
Sinds afgelopen oktober is de vaste nieuwe dirigent Mario Lamers uit St. Oedenrode aangesteld. Mario heeft veel zang- en dirigeerervaring, is zeer enthousiast en deskundig in het overbrengen van zijn muzikale wensen. Hij weet concentratie, fysieke oefeningen, een kritisch oor en humor op een luchtige manier te combineren waardoor de koorleden met veel plezier naar de repetities komen.

Nieuwe toetsenist
Even blij als met de dirigent, zijn de koorleden met Sjoerd Lamers (zoon van) die achter de piano heeft plaats genomen als vaste pianist en het voor Mario mogelijk maakt zich geheel met de nootjes van het koor bezig te houden bij de repetities. Dus wederom een, lekker jonge, aanwinst voor Sincère.

Reageer