Poëziemiddag in Bibliotheek Dommeldal

Op 25 februari, van 14.30 tot 16.30 uur, organiseert Dichterscollectief Nuenen in samenwerking met de bibliotheek een poëziemiddag, waarin Catharina Boer en Klaas de Graaff hun nieuwste dichtbundels presenteren.

De Spiegel van Hirundine is geschreven door Catharina, De laatste jas en Uit de open kaftan zijn werken van Klaas. De muzikale omlijsting is in handen van Paul Weijmans. Passende schilderijen van Marianne Schellekens flankeren de voorgedragen gedichten.

U bent van harte welkom in Bibliotheek Dommeldal aan de Jonkheer Hugo van Berckellaan 18 in Nuenen. De toegang is gratis.

Wilt u zich s.v.p. aanmelden bij Helma Michielsen, email: helma.michielsen@onsnet.nu of bij Annemieke Soethout, email: annemieke-soethout@onsnet.nu

Dichterscollectief Nuenen presenteert Catharina Boer en Klaas de Graaff LOGO

Reageer