Eergisteren nacht GESTOLEN!

In het weekend van 22 januari plaatste de Lokale Omroep Nuenen een vaste axis camera om Nuenen en omgeving te laten genieten van “live”-beelden van de IJsbaan Oud-Prinsen Nuenen. De camera hing op een meter of 5 à 6 hoog aan een lantaarnpaal.

Donderdag zond de camera nog “live”-beelden. Vrijdagmorgen was hij ruw verwijderd: beugels verwijderd, kabel doorgeknipt.

Terwijl de Lokale Omroep Nuenen er een eer in ziet “Nuenen in beeld te brengen”, is de camera met een waarde van € 3000,- op onrechtmatige wijze verwijderd. Daarbij moet gebruik gemaakt zijn van een ladder of iets van een hoogwerker.

Vraag
Is er iemand die iets gezien heeft in de avond/nacht van donderdag 9 februari op vrijdag 10 februari waar de Politie Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel iets aan heeft om de de daders te achterhalen?

Oproep
Deel dit bericht zoveel als mogelijk, zodat zoveel mogelijk mensen alert zijn wanneer er ergens een camera geplaatst wordt. De nieuwe gebruiker maakt hierbij nota bene gebruik van gestolen waar om z’n eigen spullen te beschermen!

Reageer