SeniorWeb Nuenen: computercafé

In oktober is het Computercafé weer van start gegaan, ook in november zijn er weer 4 interessante presentaties. Het november-programma ziet er als volgt uit:

3 november
Werken met Windows 10
Na de overstap naar Windows 10 blijven een aantal nieuwe functies voor velen nog ongebruikt. Het Computercafé wijst u de weg en geeft u volop tips voor het efficiënt werken met het nieuwste Windows besturingssysteem.

 
10 november
Werken met de e-overheid
De overheid vraagt (en eist) dat we steeds meer zaken online op diverse overheid websites afhandelen. U krijgt in het Computercafé een overzicht van wat u online kunt regelen en hoe u dit met een hiervoor benodigde DigiD kunt doen.

 
17 november
E-mail met Thunderbird
De gratis Microsoft e-mailprogramma’s Windows Live Mail en Mail (Windows 10) hebben hun nadelen en beperkingen. Daarom kiezen steeds mensen meer voor een goed werkend alternatief, bv. het gratis programma Thunderbird.

 
24 november
Geluid op de PC
Op de PC kunt u van alles doen met audio: geluid weergeven, opnemen, bewerken en vastleggen op CD of DVD. Hoe werkt dit allemaal: MP3,WMA of een ander format, opnemen met Total Recorder, bewerken met MP3 splitter, etc.

Het gedetailleerde najaarsprogramma is te zien op www.seniorwebnuenen.nl/computercafe
Zoals gebruikelijk staat om 9.00 uur de koffie klaar en begint de inleiding om 9.30 uur. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Reageer