Mountainbike-clinic voor jeugd met WLG

Hoe stoer ben jij? Is mountainbiken iets voor jou? Dat kun je binnenkort gaan uitvinden. Want dan staat er voor de zesde keer de mountainbike-clinic op de agenda. Een clinic is een soort trainingsbijeenkomst onder leiding van ervaren mountainbikers. Je fietst een lekker stuk en oefent allerlei vaardigheden die bij het mountainbiken van belang zijn.

Martijn van Moorsel richt opnieuw samen met clubleden deze clinic in. Deelname staat open voor jongens en meisjes van 9 tot 15 jaar en vindt plaats op zondagmorgen 9 oktober a.s. van 10.00 tot 12.30 uur, zodat ook de jeugd die al op de middelbare school zit mee kan doen. De clinic vindt plaats bij de ‘Stiphoutse Bergen’, na een gezamenlijke trip daarheen vanaf het voetbalveld (Gerwen).
Deelnemen kost €4,00. We verwachten dat iedereen zelf over een geschikte fiets en valhelm beschikt, of die kan lenen voor een paar uur. Zonder helm kun je niet meedoen met de clinic. Lukt het niet om een fiets+helm te lenen, neem dan per e-mail contact op met de WLG.

Aanmelden kan nog vóór maandag 4 oktober.

Voor overleg over eventuele fietshuur, en/of aanmelden kunt u mailen naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Aanmelden kan ook telefonisch via 06-41102625. Na aanmelding ontvangt U een inschrijfformulier. Info over alle WLG-activiteiten en diensten vindt u op de website www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl.

Ouders of familie zijn vanzelf zeer welkom om de kinderen aan te moedigen tijdens de trip en het trainen.

Bent U geinteresseerd in wat WLG aan activiteiten organiseert en welke diensten te bieden heeft, surf dan eens langs op http://www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl . U kunt er terecht in voor de nieuwsbrief of commentaar geven op activiteiten. U kunt voor informatie ook bellen met 06 41102625.

unnamed-2

Reageer