IVN-Nuenen gaat met de jeugd zoeken naar beestjes.

Zondagmorgen 18 september gaat het IVN op de Papenvoortseheide kijken welke diertjes daar leven. We struinen en zoeken met elkaar in bos, heide en rond het Bosven. De excursie is geschikt voor kinderen met hun (groot)ouders.

Vertrek per fiets om 10.00 uur vanaf het Gemeentehuis aan de Papenvoort in Nuenen. De wandeling start 10.15 uur bij de slagboom op het bospad Buijsmansven en duurt tot 11.30 uur.

Automobilisten volgen Beekstraat, l.a. Prinsenweier, rechtdoor Buijsmansven in.

Informatie 040-2833954

1 reactie "IVN-Nuenen gaat met de jeugd zoeken naar beestjes."

  • Jac de Cock schreef:

    In mens en Natuur las ik Uw artkel Samen de Natuur in.
    Daarom breng ik (als IVN’er) mijn website even in omdat ik binnen kan vlechten met wilgen en buiten kan bouwen met wilgen voor groepen van basisschool, alsmede mensen met verstandelijke beperking. Uiteraard ook voorj kinder-familie-en vriendenfeestjes Met vriendelijke groeten Jac

Reageer