Vrijwilliger in de Bibliotheek

Bibliotheek Dommeldal is op zoek naar enkele vrijwilligers die de werkgroep activiteiten van de vestiging in Nuenen willen versterken. Deze werkgroep denkt mee en helpt mee bij het organiseren van activiteiten in en om de Bibliotheekvestiging van Nuenen. Zo maken vrijwilligers het mogelijk dat de Bibliotheek extra activiteiten organiseert, en zorgen ze dat de Bibliotheek lokaal verankerd blijft.

Eén keer per kwartaal vergaderen de vrijwilligers. Daarnaast assisteren ze samen bij praktische zaken rond een activiteit. Dat betekent dus niet alleen het voorbereiden van een activiteit, maar ook de ontvangst van bezoekers en van de gastspreker.

Ben je een actieve man en/of vrouw uit de Nuenense gemeenschap, met een open mind voor Social Media en met hart voor de Bibliotheek in jouw dorp? Dan is Bibliotheek Dommeldal op zoek naar jou. Wil je liever eerst even kijken en kennismaken met het werk van de werkgroep? Meld je dan aan voor de komende vergadering op dinsdag 12 juli om 10.30uur in de Bieb. Kom gerust met zijn tweeën, want de werkgroep mag best wat groter worden.
Meer informatie en aanmelden kan via: Jan Bekx 040 2854224, j.bekx@bibliotheekdommeldal.nl

Reageer