Enige echte Gerwense vlooienmarkt

Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen organiseert weer haar jaarlijkse groots opgezette vlooienmarkt die inmiddels bekend is in de nabije en verre omgeving. De markt wordt zondag 4 september a.s. ,voor de 47ste keer, gehouden op het Heuvelplein te Gerwen.

Op het ruim en overzichtelijk gesorteerde terrein kunt u naar hartenlust speuren en snuffelen naar de dingen die u nodig heeft. Dit jaar is er voor de kids ook weer een jeugd-stand en staan er diverse kraampjes met hartige hapjes, koffie en frisdrank.

Vanaf 10.00 tot 15.30 uur is de markt geopend en de toegang is uiteraard gratis. Vanaf 11.00 uur starten wij de verkoop per opbod.

Voor meer informatie kunt u naar de website: www.drumfanfarejongleven.nl.

Voor uw agenda: de jaarlijkse boekenmarkt zal worden gehouden op zondag 29 januari 2017!

160826 LogoJL

Reageer