Ezeltjesdag op 4 september op het Eeneind

De eerste zondag van september is het weer Ezeltjesdag op ’t Eeneind! Een ideale afsluiting met het hele gezin van een mooie zomervakantie. 4 September vanaf 12.00 uur zijn er weer veel ezels te zien, te aaien, te voeren en te berijden op het Eeneind.Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, springen, geschminkt worden en kunnen ze leuke ballonnenfiguurtjes vragen aan Tijn Mandarijn, de ballonnenentertainer.
Voor een klein bedrag kunt u een spelletjeskaart kopen waarmee de kinderen de hele middag leuke spelletjes kunnen doen en waarvoor zij ook een pannenkoek en ranja krijgen en mogen grabbelen in de grabbelton.

Omdat we Ezeltjesdag op het Jo Arts evenemententerrein vieren, is het weer mogelijk om onder deskundige begeleiding te schieten op de vlakschietbaan van de Sint Antoniusschut. En natuurlijk hebben we weer een loterij met hele mooie prijzen, die u direct na het kopen van uw loten kunt meenemen.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.00 Vertrek ezelhouders met ezels en Showkorps O&V van het Ir. Noordhofplaetse voor het Enodegebouw via een korte tocht door de wijk naar het Jo Arts evenemententerrein aan de Mulakkers naast de schut.
12.15 Aankomst ezels en Showkorps O&V op het evenemententerrein gevolgd door de officiële opening van Ezeltjesdag door de koning van de Sint Antoniusschut.
12.30 Start kinderspelen en ezelrijden.
16.15 Einde kinderspelen.
16.30 Het grandioze Ezeldiner en officiële afsluiting van Ezeltjesdag 2016.
Ezeldiner (1)

Reageer