Zomeravondconcert wordt ‘Dichter bij muziek!

Op zondag 7 augustus 2016 is er in het Van Gogh Kerkje een ‘Zomeravondconcert’ door Paul Weijmans. Maar dit jaar zullen op deze avond naast de verstillende pianoklanken ook ‘zomerse’ gedichten klinken. Karin Aarts gaat een oude traditie in ere herstellen door een aantal gedichten voor te dragen, het thema ‘Zomer’. Na elke gedicht word je meegenomen in improviserend pianospel met het ‘eigen’ karakteristieke spel van Paul Weijmans

Je gaat op reis, je vindt rust en ruimte, samen met de gedichten worden er muzikale sferen opgeroepen, die je doet denken aan Bach en Pärt, aan Glass en soms een beetje ten Holt, of de eigen klank van de pianist.

Aanvang is om 19.30u en de toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de ‘Wilde Ganzen’.

Reageer