Vakantiesluiting Politiesteunpunt Nuenen

Het politiesteunpunt in Nuenen is tijdens de komende vakantieperiode, van maandag 25 juli t/m maandag 5 september 2016, weer tijdelijk gesloten.Dat gebeurde de afgelopen jaren ook al omdat de politie merkte dat het bezoek aan het steunpunt in de vakantiemaanden terugliep. Dit betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. Het politiebureau in Geldrop aan de Laan der vier Heemskinderen blijft gewoon open tijdens de vakantieperiode. En uiteraard is de politie 24/7 bereikbaar via 0900-8844 of voor spoed door te bellen naar 112.

Vanaf dinsdag 6 september is het steunpunt weer geopend volgens de gebruikelijke tijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 13.30 uur en op woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur.

Reageer