Fontys Denk Groter Debat

Paul de Leeuw is op 14 september te gast in het Denk Groter Debat. De veelzijdige televisiepresentator cabaretier, programmamaker, acteur en zanger gaat in het Muziekgebouw Eindhoven in gesprek met ruim 1100 studenten van onder andere Fontys Hogeschool Kind en Educatie (FHKE), Fontys Hogeschool Pedagogiek en Fontys Hogeschool Social Studies.

Voordat Paul de Leeuw bekend werd als televisiepresentator, zanger en entertainer, volgde hij in Delft de lerarenopleiding. Die pedagogische bagage lijkt hem ook in de rest van zijn carrière goed van pas te komen. Als geen ander is hij in programma’s als Laat de Leeuw en Pauls Puberkookshow in staat contact te leggen met doelgroepen die voor anderen moeilijk te bereiken zijn, zoals kinderen, jongeren en mensen met een beperking. Vaardigheden die ook voor studenten van de betrokken opleidingen goed van pas kunnen komen.

Paul de Leeuw maakte zijn televisiedebuut in 1985 bij de NCRV, maar brak door bij het grote publiek met programma’s als De schreeuw van de Leeuw, Laat de Leeuw en Mooi! Weer de Leeuw.

Uitzending
Het Denk Groter Debat met Paul de Leeuw wordt live uitgezonden via internet en daarna in gemonteerde versie op Omroep Brabant televisie. De uitzenddatum hiervan is nog niet bekend. De livestream is onder andere te volgen via www.fontys.nl en www.omroepbrabant.nl. Het Denk Groter Debat begint op 14 september om 14.00 uur.

Over de Denk Groter Debatten
Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit politiek, het bedrijfsleven, entertainment, politiek en sport. De insteek van de debatten is studenten te inspireren en te motiveren het beste uit zichzelf te halen en ze te betrekken bij actuele, maatschappelijk relevante onderwerpen. In de afgelopen seizoenen waren onder andere Mark Rutte, Ruud van Nistelrooij, prinses Laurentien, Daan Roosegaarde, Guus Meeuwis, Theo Maassen, Peter Heerschop en Giel Beelen te gast. Alle Denk Groter Debatten zijn terug te zien op www.fontys.nl/denkgroterdebat

Reageer