Vakantiebieb-app

Hoera de zomer komt eraan! En de Bibliotheek maakt de zomer nog leuker met een zomercadeau voor de nog-niet-leden: De VAKANTIEBIEBapp. Een gratis App voor je tablet of mobiel. Waarmee de Bibliotheek ook in de zomer laat zien dat je met het lezen van Bibliotheekboeken heerlijk ontspant.
Of je nu in een tentje kampeert, op het strand ligt, of onderweg bent. Of lekker thuis! In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin. Kinderen moeten immers hun leesvaardigheid bijhouden door te blijven lezen, ook in de vakantie! Geen probleem met die mooie APP!

Hoe kom je aan de vakantiebieb?
Gewoon door gratis te downloaden op tablet of smartphone. Daarna zoeken en downloaden en opslaan in de virtuele boekenkast. Vanaf dat moment kun je meteen (offline) lezen. De Vakantiebieb heeft alleen maar legale eBooks! En…. de boeken hoeven niet te worden teruggebracht!
Voor diegenen die nog geen lid zijn van Bibliotheek Dommeldal is de vakantiebiebAPP gratis beschikbaar van 1 juni (kinderen) en vanaf 1 juli (volwassenen) tot en met 31 augustus. Downloaden kan via vakantiebieb.nl
Ben je al lid van de Bieb? Dan bof je! Want Bibliotheekleden kunnen altijd -zomer èn winter- E-Books kiezen uit een hele grote collectie. Heel gemakkelijk via de website Bibliotheekdommeldal.nl

Reageer