Als je te maken krijgt met verlies

Op maandag 13 juni organiseert WLG een lezing over verlies en de verwerking daarvan. Met verlies krijgen we allemaal op bepaalde momenten in ons leven mee te maken. Dat hoeft niet alleen het verlies van een dierbare te zijn, maar betreft ook het ‘inleveren’ van dingen die je ineens niet meer kan: gezichtsverlies, doofheid, bewegingsvrijheid. Hoe verwerk je verlies, hoe geef je richting aan je rouwproces?

Tijdens de wekelijkse Inloop in d’n Heuvel houdt Ed van der Vight daarover tijdens deze interactieve lezing over integrale verliesverwerking.
Wat voor een verlies er ook aan de orde is..… we zoeken altijd wel een weg om het te verwerken, om het een plaats te geven. Rouwcoach Ed van der Vight heeft een eigen methodiek ontwikkeld die voor iedereen richting kan geven aan verliesverwerking. Daarover wil hij graag een toelichting geven in een interactieve lezing. Dat wil dus zeggen dat er alle ruimte is om vragen te stellen en aspecten van verlies en opvattingen daaromtrent ter discussie te stellen. De lezing begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur.
Iedereen is van harte welkom en kan al vanaf 13.30 uur terecht voor een kop koffie in d’n Heuvel te Gerwen.
Voor meer informatie zie: www.derouwcoach.nl

Reageer