Vogelwandeling in natuurgebied de Mosbulten

De vogelgidsen van IVN Nuenen nodigen u op maandag 30 mei uit voor een wandeling door het natuurgebied de Mosbulten. De Mosbulten ligt in Olen, de noordelijkste punt van de gemeente Nuenen. Dit gebied is recentelijk natuurterrein geworden ter compensatie van de aanleg van de A50 en de omleiding bij Son en Breugel.

Vertrek per fiets om 19.00 uur vanaf het Klooster, Park 1 Nuenen.
Start van de wandeling is enige tijd later vanaf de parkeerplaats/informatiebord bij de Mosbulten. Deze is te bereiken via de Lieshoutseweg, daar staat 300 m voorbij de kruising met Olen het richtingsbord van Staatsbosbeheer naar Mosbulten.

Waterdicht schoeisel en een verrekijker worden sterk aanbevolen.
Deelname is gratis.
Info: 040-2421423 of www.ivn.nl/nuenen.

Reageer