Een stem voor Stichting Warme Beer

Dit jaar bestaat Stichting Warme Beer alweer vijf jaar! Net zoals voorgaande jaren organiseert de stichting een muzikale middag, speciaal voor alle vrijwilligers, donateurs en mensen die op welke wijze dan ook steun bieden aan het goede doel: warme knuffels uitdelen aan ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen in Nederland. Dit eerste lustrum vraagt natuurlijk om een bijzondere invulling van de middag. Daarom start nu ‘The Voice!’, een talentenjacht waarmee kinderen de Warme Beer een stem kunnen geven.

De talentenjacht is bedoeld voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de Nuenense basisscholen. Kinderen die graag zingen, dat ook goed kunnen, het leuk vinden om het voor een publiek te doen en graag iets willen betekenen voor andere kinderen. Ken of ben jij zo’n kind? Kom dan snel in actie!

Meedoen?
Zing jouw mooiste lied en maak er een filmpje van maximaal 2 minuten van. Stuur het filmpje vóór 19 juni naar hallo@warmebeer.nl (eventueel via WeTransfer), of stuur je filmpje mee in een PB (persoonlijk bericht) aan Warme Beer op Facebook. Weet je niet precies hoe het moet, dan is er vast wel een volwassene die je kan helpen.
Uit alle inzendingen selecteert het bestuur van Stichting Warme Beer 10 kinderen. Zij mogen op zondagmiddag 10 juli 2016 optreden voor een publiek in Het Boordhuys in Nuenen. Warme Beer viert dan haar 5-jarig jubileum en tijdens het feest maakt een jury de winnaar bekend. Misschien ben jij dat wel! Dan ben jij degene die Warme Beer een stem geeft. Warmte, troost, en meer bekendheid.

Over de stichting
Stichting Warme Beer is in 2011 opgericht, met Tomas uit Nuenen als voorzitter. Tomas heeft zelf leukemie gehad en wilde daarna iets doen voor de kinderen die nu een vorm van kanker hebben. Inmiddels geeft Warme Beer al 400 opwarmbare knuffels per jaar aan zieke kinderen, en pakketjes met cadeautjes aan hun ouders, broertjes en zusjes. Kijk voor meer informatie op www.warmebeer.nl of volg de stichting op Facebook: www.facebook.com/warmebeer.

21894619-42c5-4165-8ada-695459329ee4

Reageer