Week van het Luisterboek

Als Boeken kunnen praten…
De derde week van mei staat in het teken van het Luisterboek. De week het Luisterboek start op maandag 23 mei en duurt tot en met zondag 29 mei.
Luisterboeken worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. De ene persoon doet dat graag in auto of trein, de ander luistert graag tijdens sporten, of in bed. Veel mensen vinden luisteren een toegevoegde waarde en weten de stem te waarderen. En er zijn natuurlijk ook blinden en slechtzienden voor wie het luisterboek een ideale manier is om te lezen.
Ook bij Bibliotheek Dommeldal leen je luisterboeken. Ze zijn er voor jeugdige leners en voor volwassenen.
Deze week zijn ze uit de kast gehaald en bij elkaar gezet in een mooie presentatie. Ontdek de luisterboeken van de Bibliotheek. En misschien is het ook iets voor iemand die je kent? Vertel hem of haar er dan over!

Luistergeschenk van Sander van de Pavert (Lucky TV)
Bij een week van het luisterboek hoort natuurlijk ook een luistergeschenk.
Misschien heb je er al over gehoord bij DWDD? Want Sander van de Pavert schreef – in typisch Luckyaanse stijl – een vorstelijk Luistergeschenk. De maker van LuckyTV vroeg namelijk niemand minder dan het staatshoofd, Koning Willy, de inhoud te verzorgen.
Je kunt het luistergeschenk gratis streamen of downloaden via www.bibliotheekdommeldal.nl

week van het Luisterboek

Reageer