Workshop slagwerk voor kinderen

Op de woensdagmiddagen 8, 15, 22 en 29 juni, van 13.30 tot 14.30 uur, organiseert WLG een workshop slagwerk voor kinderen . Niets is leuker dan samen muziek maken. Maar het gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar moet voor geoefend worden.

De workshop wordt begeleid door Tom Spaan, slagwerk-instructeur van Drumfanfare ‘Jong Leven’. De kinderen kunnen tijdens vier workshops kennis maken met zelf muziek maken: Hoe ontstaat een ritme, en hoe maak je een melodie? En hoe moeilijk is het om noten te lezen? Misschien wel makkelijker en leuker dan je denkt. Naast het zelf maken van muziek legt Tom Spaan ook graag uit wat de mogelijkheden zijn van muziek maken bij een vereniging en hoe leuk het is om met een groep muziekoptredens te geven.
De workshop vraagt concentratie, motorische beheersing en oog en oor voor de andere deelnemers. Dat wordt allemaal geoefend tijdens de bijeenkomsten.

Kosten
Deelname aan de reeks kost totaal €5,–.
Plaats
De bijeenkomsten vinden plaats in clubgebouw van het Heilig Kruisgilde, Lankveld 10 in Gerwen.
Aanmelden
Per mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, telefonisch via 06 41102625 of via de site http://www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl

De aanmeldingen moeten uiterlijk 1 juni binnen zijn.

Reageer